ASSOCIACIÓ CATALANA DE
Walking Futbol-Futbol Caminant

ASSOCIACIÓ CATALANA DE WABOL®
Futbol Caminant

L'esport es denomina Wabol® -Futbol Caminant-

Definició

És semblant al futbol però amb moltes diferències, incloent-hi que els jugadors caminen en lloc de córrer i es juga a tres tocs. És un joc dissenyat per ajudar a les persones a estar en forma i mantenir un estil de vida actiu sense importar l’edat o forma física.

És una manera de jugar però d’una manera més lenta, més relaxada, fins i tot adequada per a la gent més gran.

CÓRRER ESTÀ PROHIBIT

 

Qui pot jugar?

És una activitat adequada per a qualsevol persona, homes i dones.

No només hi ha beneficis directes per a la salut, sinó que també ofereix beneficis socials. Els participants evitaran estar aïllats i interactuaran amb altres persones i petits grups. La diversió també està assegurada, un altre gran benefici per a la salut. En ser un esport organitzat per una lliga, els jugadors se senten més compromesos a participar.

 

Beneficis per a tothom

La marxa ajuda a reduir la hipertensió, el risc de malalties del cor, sucre a la sang (diabetis), freqüència cardíacacolesterol dolent. Menys greix i més múscul. Millora la mobilitat, enforteix la zona lumbar, evitant així el dolor d’esquena freqüent. Com més es camina, més es redueix l’estrès, l’ansietat, la depressió i altres malalties, així com es redueix el pes. L’exercici físic té molts beneficis. Hi ha molts beneficis en caminar. WABOL® – Futbol Caminant- tot és més predictible, de manera que el possible impacte és mínim

En una hora de jugar a WABOL®: mitjana de passos i quilòmetres fets i crema de calories