ASSOCIACIÓ CATALANA DE
Walking Futbol-Futbol Caminant

ASSOCIACIÓ CATALANA DE WABOL®
Futbol Caminant

Partit amistós de WABOL®-Futbol Caminant® en el camp Arístides Maillol

Un gran día de WABOL®

El dissabte 9 d’octubre 2021 a les instal·lacions Arístides Maillol a les Corts es va jugar un partit amistós de WABOL®- WALKINGBOL® entre un equip de jugadors de la Lliga Catalana de WABOL® i l’equip femení Mum ‘s WSS Barcelona equip de futbol format per mares de joves futbolistes que van comptar en el seu equip amb Steve Archibald.
Va sorprendre la rapidesa amb què es van adaptar al nostre joc i juntament amb els jugadors de la Lliga ens van regalar amb un partit emocionant i sense cap falta per contacte i només un parell de faltes per córrer per jugadors de la Lliga.

No es pot evitar somiar amb un Torneig o Lliga femenina del nostre joc …..

 

Lluïsa Barba